Tuana Kruiden

Tuana Kruiden is de specialist op kruiden en specerijen. Met meer dan 300 soorten kruiden heeft Tuana Kruiden brede aanbod voor jullie smaak. Onze populaire producten zijn peper, chili con carne, kaneel, kurkuma, oregano, peterselie, venkel en tijm. Deze kruiden en alle andere soorten kruidenmixen kun je snel en veilig online bestellen. Alle bestellingen met een gewicht van meer dan 30 kg of met grote volume worden door Tuana Kruiden BV zelf geleverd.  Uiteraard nemen we altijd contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging.

KRUIDEN

We zijn blij om te kunnen zeggen dat we via onze website tegenwoordig honderden specerijen, kruiden en andere speciale voedingsproducten kunnen aanbieden aan meer dan 200 locaties door het hele land. Onze specerijen en kruiden bieden we versgemalen en in kleine hoeveelheden aan. Dit zorgt voor een superieure smaak en kwaliteit. De potten en bakjes worden bij ons nog steeds met de hand gevuld, in ons bedrijf in Alkmaar.

Tuana Kruiden & Specerijen heeft een ruim assortiment van meer dan 300 losse kruiden en specerijen van de allerbeste kwaliteit, en in verschillende hoeveelheden en verpakkingen. Daarnaast leveren wij ook aanverwante artikelen. Onze kruiden komen onder andere uit: Italië, Spanje, Griekenland, het Middellandse Zeegebied, Azië en Zuid-Amerika.