Resultaat 25–36 van de 301 resultaten wordt getoond

BIRYANI KRUIDEN

Biryani is een gemengde rijstschotel uit India. Het wordt gemaakt met Biryani kruiden, rijst, groenten of vlees.

BLAAS EN NIER KRUIDEN 160 GR

Gebruiksaanwijzing:

Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water, 5-10 minuten laten trekken. Diemaal daags een kopje drinken. Mag gezoet worden

BLOEDZUIVEREND THEE 120 GR

Gebruik: 2 eetlepels per halve liter kokend water. 10 minuten laten trekken en daarna zeven. U kan er meerdere kopjes van drinken. Mag gezoet worden, bij voorkeur met honing.

Vlierbloesem, brandnetelblad en jeneverbes ondersteunen de nierfunctie. Brandnetelblad draagt bij tot de zuivering van de huid. Een gezonde levensstijl is belangrijk evenals een evenwichtige, gevarieerde voeding.

BOBOTIE KRUIDEN

Lekkere Zuid-Afrikaanse kruidenmix voor bobotie. En wat je er zelf nog meer mee kunt bedenken. Want alhoewel de mix in eerste instantie is gemaakt voor de bekende ovenschotel.

BONENKRUID

De smaak van bonenkruid is overheersend, kruidig en peperachtig. De eenjarige soort is wat minder pikant. Bonenkruid geeft smaak aan – de naam zegt het al – bonengerechten. Verder wordt het in de Nederlandse keuken ook wel in soepen, goulash en komkommersalade gedaan.

BRANDNETEL BLAD 80 GR

Gebruiksaanwijzing: Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water, 5-10 minuten laten trekken. Driemaal daags een kopje drinken. Mag gezoet worden.

Brandnetelthee is een heel goed hulpmiddel om extra gewicht kwijt te raken. Deze thee stimuleert namelijk de spijsvertering. Ook is het een goede stimulans voor je metabolisme. Regelmatig brandnetelthee drinken kan dus zeker helpen om wat van je overtollige kilo’s kwijt te raken.

BRUSCHETTA KRUIDEN

Met deze kruidenmix van Bruschetta kun je heel veel lekkere gerechten maken. Heerlijk om op een stokbroodje te smeren. Maar ook om over de pasta te gooien. Daarnaast kun je er ook dipper of saus mee maken.

CACAO GEMALEN

Cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon. Dit is de vrucht van de cacaoboom. Voor een poeder te verkrijgen wordt gebruik gemaakt van de massa in de cacaoboon.

CAJUN KRUIDEN met zout

Cajun kruiden is een zelfgemaakte kruid, oorspronkelijk uit Amerika. Het is een kruid dat een mengsel is van veel verschillende kruiden en specerijen, en hoort een pittige smaak te hebben.

CAJUN KRUIDEN zonder zout

Cajunkruiden is een zelfgemaakte kruid, oorspronkelijk uit Amerika. Het is een kruid dat een mengsel is van veel verschillende kruiden en specerijen, en hoort een pittige smaak te hebben.

CAYENNEPEPER GEMALEN

De stof in cayenne die de pepers zo pittig maakt is capsicum, een stof die bekent is om zijn pijnstillende werking en het werkt ontstekingsremmend. Ook is aangetoond dat capsicum hart- en vaatziekten helpt voorkomen en het verdunt vastzittend slijm in de holten van de neus en keel, waardoor dit beter afgevoerd kan worden.