Resultaat 25–48 van de 178 resultaten wordt getoond

CAJUN KRUIDEN met zout

Cajun kruiden is een zelfgemaakte kruid, oorspronkelijk uit Amerika. Het is een kruid dat een mengsel is van veel verschillende kruiden en specerijen, en hoort een pittige smaak te hebben.

CAJUN KRUIDEN zonder zout

Cajunkruiden is een zelfgemaakte kruid, oorspronkelijk uit Amerika. Het is een kruid dat een mengsel is van veel verschillende kruiden en specerijen, en hoort een pittige smaak te hebben.

CEMEN BAHARAT

Pastirma is een speciaal gerecht van de stad Kayseri. Je kunt het de ‘pastrami’ uit Italië en is gedroogd vlees van runderfilet of -lende dat is omhuld met een dikke laag kruidenpasta en daarvoor heb je deze cemen baharati kruidenmix nodig.

CEVABCICI KRUIDEN

Complete mix voor het bereiden van de lekkerste cevapcici. Cevapcici zijn gehaktworstjes uit de Balkan. Het is een variant van kebab en is bijzonder populair in Bosnië en Herzegovina, Kroatië.

CHERMOULA KRUIDEN

Chermoula is één van de bekendste Marokkaanse recepten om vlees en vis mee te marineren. Het is een gezonde mix die vooral bij witte vis en kippenvlees tot zijn recht komt.

CHIA ZAAD BOLIVIA ZWART

Chia wordt nog steeds gebruikt in Mexico en Guatemala, met de gemalen zaadjes, terwijl het hele zaad wordt gebruikt als voedingsingrediënt en wordt toegevoegd aan voedzame drankjes.Chia zaad bevat heel weining calerie en rijk aan omega.

CHILI CON CARNE

Deze chili con carne kruiden zonder zout zijn mild en licht zoet van smaak en zijn samengesteld uit Spaanse paprikapoeder, gemalen komijnzaad, chilipoeder USA en knoflookgranulaat.

CHILI PEPER GEMALEN

Chilipepers zijn rijk aan vitamines en mineralen. Zij zijn vooral een belangrijke bron van de vitamines A, C, B6 en K. Wat betreft mineralen voorzien chili pepers vooral in de behoefte van het lichaam aan ijzer en koper.

CHILI PEPER HEEL

Chilipeper zijn rijker aan vitamine C dan citrusvruchten en bevatten ook vitamine A, B1, B2, en B6. Verder bevatten chilipepers alpha en beta caroteen dat een anti-oxidant werking heeft.

CHILIMIX KRUIDEN

Deze chili mix kruidenmengeling is een heerlijke mix met pittige smaak van chili en een licht zoete smaak van paprika.

CIGKOFTE KRUIDEN

Deze kruidenmix heeft een typische Turkse smaak. Gebruik het ook om extra smaak te geven aan lamsvlees en vleesschotels.

CITROEN PEPER

Dit is een mix voor alle doeleinden, perfect voor hartige gerechten. In alle gerechten kan je de zwarte peper vervangen voor een meer gedurfde, pittige smaak. Zeer geschikt voor het kruiden van vis, gevogelte, rundvlees of varkensvlees.

CITROENBLAD

Citroenblad heeft een bloemig karakter, dat dit kleine blad een heel andere dimensie geeft. Het is perfect in combinatie met kip, vis, saladedressings en een verscheidenheid aan sauzen en groenten. Bij bijna alle andere gerechten is citroen echter ook een heerlijke toevoeging.

CITROENSCHIL

Dit is een mix voor alle doeleinden, perfect voor hartige gerechten. In alle gerechten kan je de zwarte peper vervangen voor een meer gedurfde, pittige smaak. Zeer geschikt voor het kruiden van vis, gevogelte, rundvlees of varkensvlees.

CITROENZUUR

Citroenzuur is een wit, korrelig poeder dat wordt geëxtraheerd uit het sap van citroen en andere zure vruchten (kruisbessen, citroenen, limoenen en ananas). De sterke, scherpe smaak van citroenzuur wordt gebruikt als smaakstof voor voedingsmiddelen.

COLORANTE ZAFRAN

Geen mooi gekleurde paella zonder colorante alimentario, deze Spaanse gele kleurstof geeft uw paella een mooie kleur. Paella maken op de juiste manier doe je met de juiste paellarijst, paellapan, paellakruiden, colorante en sofrito.

DAUN SALAM BLAD

Een salamblad is een authentieke toevoeging aan veel Indonesische gerechten en is op dezelfde manier als een laurierblad te gebruiken. De smaken komen pas vrij tijdens de lange bereidingstijd die vaak nodig is voor stoofschotels en andere gestoofde gerechten.

DILLE ZAAD GEMALEN

Je kunt dille toepassen in gerechten met komkommer, tomaat, zalm en garnalen. Ook lekker in een aardappelsalade, De smaak lijkt sterk op anijs en venkelblad. Dillezaad smaakt sterker dan dilletoppen.

DILLE ZAAD HEEL

Je kunt dille toepassen in gerechten met komkommer, tomaat, zalm en garnalen. Ook lekker in een aardappelsalade, De smaak lijkt sterk op anijs en venkelblad. Dillezaad smaakt sterker dan dilletoppen.

DIPPER PERMEZAANS

Heerlijke pittige dipper samengesteld uit o.a. parmezaanse kaas, pepers, kruiden en specerijen. Meng drie eetlepels olijfolie met een theelepel parmezaan dipper. De olie neemt dan de smaak van de kruiden aan. Heerlijk om op tafel te zetten met een stukje stokbrood of ciabatta.

DOLMA KRUIDEN

Dolma is een gerecht uit de Turkse en Griekse keuken. Met deze dolma kruiden heb je alles in één bij elkaar voor een mooi dolma gerecht. Ingredienten: Paprika, Zwarte peper, Munt, Komijn, Koriande.

DONER KRUIDEN

 Döner kebab (döner betekent ‘draait’ in het Turks) is een van oorsprong Turks vleesgerecht van lamsvlees. Deze kruidenmix is niet alleen lekker met lamsvlees maar ook met rundvlees en kip

DRAGON BLAD GESNEDEN

Dragon heeft een peperachtige, bittere smaak en smaakt lichtelijk naar anijs. Hierdoor lijkt het een beetje op basilicum. De smaak van dragon wordt al snel sterker. Je moet dus oppassen met de hoeveelheid dragon die je aan een maaltijd toevoegt.

ESCARIENNE KRUIDEN

Escarienne mix is een zeer verfijnde kruidenmelange, die zich bij uitstek leent om exclusieve gerechten op smaak te brengen bijvoorbeeld; scampi's, champignons, varkensvlees en zwezerik. De zachte smaak van o.a. majoraan, foelie en cardamon geven deze melange zijn specifieke karakter.