Resultaat 13–24 van de 178 resultaten wordt getoond

BAHARAT KRUIDEN

Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken. Baharat is overheersend hartig en lichtzoet, met een aanhoudende hitte.

BAMI KRUIDENMIX

De bami kruidenmix is een oosterse mix voor smakelijke noedels of bami. De mix is licht gekruid en bevat paprika en ui.

BARBEQUE GROF KRUIDENMIX

Geniet van een zomerse barbecue of een feestelijke winterse grill met deze barbecue en grill kruidenmengeling. Deze kruidenmengeling voor barbecue, braden en grillen kan je gebruiken als basis voor een marinade.

BASILICUM GEMALEN

Europese basilicum is een essentieel ingrediënt in de mediterrane keuken en gaat erg goed samen met kappertjes, bieslook, koriander, knoflook, marjolein, oregano, munt, peterselie, rozemarijn en tijm. Bijna alles smaakt beter met basilicum.

BASILICUM GESNEDEN

Europese basilicum is een essentieel ingrediënt in de mediterrane keuken en gaat erg goed samen met kappertjes, bieslook, koriander, knoflook, marjolein, oregano, munt, peterselie, rozemarijn en tijm. Bijna alles smaakt beter met basilicum. Enkele voorbeelden zijn: tomaten, maïs, olijven, mozzarella, gevogelte, zeevruchten, pasta, sauzen en pizza.

BERBERE KRUIDEN

Populairste kruid uit Ethiopië Berbere of berberi is een Afrikaans kruidenmengsel dat aan de meeste Ethiopische stoofschotels zoals Gored Gored wordt toegevoegd. Berbere heeft een smaakvolle, kruidige en milde smaak.

 

BIESLOOK BUISJES

Populairste kruid uit Ethiopië Berbere of berberi is een Afrikaans kruidenmengsel dat aan de meeste Ethiopische stoofschotels zoals Gored Gored wordt toegevoegd. Berbere heeft een smaakvolle, kruidige en milde smaak.

 

BOBOTIE KRUIDEN

Lekkere Zuid-Afrikaanse kruidenmix voor bobotie. En wat je er zelf nog meer mee kunt bedenken. Want alhoewel de mix in eerste instantie is gemaakt voor de bekende ovenschotel.

BONENKRUID

De smaak van bonenkruid is overheersend, kruidig en peperachtig. De eenjarige soort is wat minder pikant. Bonenkruid geeft smaak aan – de naam zegt het al – bonengerechten. Verder wordt het in de Nederlandse keuken ook wel in soepen, goulash en komkommersalade gedaan.

BRUSCHETTA KRUIDEN

Met deze kruidenmix van Bruschetta kun je heel veel lekkere gerechten maken. Heerlijk om op een stokbroodje te smeren. Maar ook om over de pasta te gooien. Daarnaast kun je er ook dipper of saus mee maken.

CACAO GEMALEN

Cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon. Dit is de vrucht van de cacaoboom. Voor een poeder te verkrijgen wordt gebruik gemaakt van de massa in de cacaoboon.