Resultaat 1–9 van de 178 resultaten wordt getoond

7 SOORTEN KRUIDEN

7 soorten kruidenmix past overal bij en is dan ook in bijna alle gerechten te gebruiken. Denk hierbij aan vlees, groenten en pasta.

AARDAPPEL KRUIDENMIX

Met deze mixen kun je met één zakje je gehele maaltijd op smaak brengen. Heerlijke winterse Hachee, Goulash of Chili con Carne of verschillende stamppotten, met Verstegen chef je het allemaal zelf.

AJOWAN ZAAD HEEL

Ajowan wordt meestal gebruikt in de Indiase keuken, waar het ook bekend staat als bisschopswortel of carambolem. De zaden zijn bijzonder geschikt voor delicate vegetarische gerechten.

AMANDEL MEEL

Amandel imitatiepoeder is een poeder dat de smaak van amandelen heeft, zonder dat het daadwerkelijke amandelen bevat.

AMANDEL SCHAAFSEL

Amandelschaafsel is zeer geschikt als decoratie voor zoete gerechten, zoals taart en speculaas.

AMERICAN STEAK KRUIDENMIX

American Steak kruiden zijn heerlijk voor het marineren van vlees. Vermeng de kruiden met olijfolie, smeer je vlees in met het mengsel en smullen maar!

ANIJSZAAD GEMALEN

Anijs geeft een heerlijk aroma aan je gerecht en kan een medicinale werking hebben. Daarnaast wordt anijs gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld pepernoten, koekjes, brood en alcoholische dranken.

APPELTAART KRUIDEN

Appeltaart kruiden is een zoete combinatie van kruiden, te gebruiken voor het bakken van heerlijke appeltaart, maar ook voor het maken van veel ander gebak en zelfs enkele hartige creaties.

ARABISCHE GOM POEDER

Arabische gom wordt gebruikt bij het maken van snoepgoed zoals drop, spekken, schuimpjes en kauwgom, in frisdranken, ijs, aroma's, zoetstoffen en in de patisserie.