Resultaat 1–24 van de 178 resultaten wordt getoond

7 SOORTEN KRUIDEN

7 soorten kruidenmix past overal bij en is dan ook in bijna alle gerechten te gebruiken. Denk hierbij aan vlees, groenten en pasta.

AARDAPPEL KRUIDENMIX

Met deze mixen kun je met één zakje je gehele maaltijd op smaak brengen. Heerlijke winterse Hachee, Goulash of Chili con Carne of verschillende stamppotten, met Verstegen chef je het allemaal zelf.

AJOWAN ZAAD HEEL

Ajowan wordt meestal gebruikt in de Indiase keuken, waar het ook bekend staat als bisschopswortel of carambolem. De zaden zijn bijzonder geschikt voor delicate vegetarische gerechten.

AMANDEL MEEL

Amandel imitatiepoeder is een poeder dat de smaak van amandelen heeft, zonder dat het daadwerkelijke amandelen bevat.

AMANDEL SCHAAFSEL

Amandelschaafsel is zeer geschikt als decoratie voor zoete gerechten, zoals taart en speculaas.

AMERICAN STEAK KRUIDENMIX

American Steak kruiden zijn heerlijk voor het marineren van vlees. Vermeng de kruiden met olijfolie, smeer je vlees in met het mengsel en smullen maar!

ANIJSZAAD GEMALEN

Anijs geeft een heerlijk aroma aan je gerecht en kan een medicinale werking hebben. Daarnaast wordt anijs gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld pepernoten, koekjes, brood en alcoholische dranken.

APPELTAART KRUIDEN

Appeltaart kruiden is een zoete combinatie van kruiden, te gebruiken voor het bakken van heerlijke appeltaart, maar ook voor het maken van veel ander gebak en zelfs enkele hartige creaties.

ARABISCHE GOM POEDER

Arabische gom wordt gebruikt bij het maken van snoepgoed zoals drop, spekken, schuimpjes en kauwgom, in frisdranken, ijs, aroma's, zoetstoffen en in de patisserie.

ARGENTIJNSE KRUIDEN

De Argentijnse kruidenmix is een groene melange voor vleesgerechten afkomstig uit Argentinië. Deze mix is het best te gebruiken met olijfolie als een marinade op het vlees.

ASAFOETIDA POEDER

Het wordt gebruikt als smaakversterker in curry en stoofgerechten en is zeer geschikt voor peulvruchten. Geur en smaak hebben iets weg van prei, ui en knoflook.

BABIPANGANG KRUIDEN Z\Z

Babi pangang heeft een zeer uitgebalanceerde smaak van steranijs, venkel, kruidnagel en kaneel. Samen vormen deze kruiden een van 's werelds bekendste en oudste kruidenmixen.

BAHARAT KRUIDEN

Deze premiummix heeft een complexe balans van pittige smaken. Baharat is overheersend hartig en lichtzoet, met een aanhoudende hitte.

BAMI KRUIDENMIX

De bami kruidenmix is een oosterse mix voor smakelijke noedels of bami. De mix is licht gekruid en bevat paprika en ui.

BARBEQUE GROF KRUIDENMIX

Geniet van een zomerse barbecue of een feestelijke winterse grill met deze barbecue en grill kruidenmengeling. Deze kruidenmengeling voor barbecue, braden en grillen kan je gebruiken als basis voor een marinade.

BASILICUM GEMALEN

Europese basilicum is een essentieel ingrediënt in de mediterrane keuken en gaat erg goed samen met kappertjes, bieslook, koriander, knoflook, marjolein, oregano, munt, peterselie, rozemarijn en tijm. Bijna alles smaakt beter met basilicum.

BASILICUM GESNEDEN

Europese basilicum is een essentieel ingrediënt in de mediterrane keuken en gaat erg goed samen met kappertjes, bieslook, koriander, knoflook, marjolein, oregano, munt, peterselie, rozemarijn en tijm. Bijna alles smaakt beter met basilicum. Enkele voorbeelden zijn: tomaten, maïs, olijven, mozzarella, gevogelte, zeevruchten, pasta, sauzen en pizza.

BERBERE KRUIDEN

Populairste kruid uit Ethiopië Berbere of berberi is een Afrikaans kruidenmengsel dat aan de meeste Ethiopische stoofschotels zoals Gored Gored wordt toegevoegd. Berbere heeft een smaakvolle, kruidige en milde smaak.

 

BIESLOOK BUISJES

Populairste kruid uit Ethiopië Berbere of berberi is een Afrikaans kruidenmengsel dat aan de meeste Ethiopische stoofschotels zoals Gored Gored wordt toegevoegd. Berbere heeft een smaakvolle, kruidige en milde smaak.

 

BOBOTIE KRUIDEN

Lekkere Zuid-Afrikaanse kruidenmix voor bobotie. En wat je er zelf nog meer mee kunt bedenken. Want alhoewel de mix in eerste instantie is gemaakt voor de bekende ovenschotel.

BONENKRUID

De smaak van bonenkruid is overheersend, kruidig en peperachtig. De eenjarige soort is wat minder pikant. Bonenkruid geeft smaak aan – de naam zegt het al – bonengerechten. Verder wordt het in de Nederlandse keuken ook wel in soepen, goulash en komkommersalade gedaan.

BRUSCHETTA KRUIDEN

Met deze kruidenmix van Bruschetta kun je heel veel lekkere gerechten maken. Heerlijk om op een stokbroodje te smeren. Maar ook om over de pasta te gooien. Daarnaast kun je er ook dipper of saus mee maken.

CACAO GEMALEN

Cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon. Dit is de vrucht van de cacaoboom. Voor een poeder te verkrijgen wordt gebruik gemaakt van de massa in de cacaoboon.